Autobedrijf Hornerheide

‘’Kwaliteit, service en een vriendelijke prijs. Dat zijn de drie pijlers van ons bedrijf. Daardoor zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de beste autobedrijven in de regio. Met klanten in de omgeving, maar ook ver daarbuiten.’’ - Bart Reijnders, directie Autobedrijf Hornerheide.

Over Autobedrijf Hornerheide

Autobedrijf Hornerheide is al ruim 35 jaar actief in de autobranche. Sinds 1984 is autobedrijf Hornerheide lid van de BOVAG. Dit om u extra zekerheid te geven bij de aankoop van uw auto. Onze ambitie is om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden, inclusief een uitstekende nazorg. Deze ambitie verwezenlijken wij door professionele en klantvriendelijke medewerkers, een goed uitgeruste werkplaats en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij hebben gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring in verschillende merken. Door de expertise van ons personeel te combineren hebben wij een multidisciplinair team als het gaat om automotive.

Vanwege ons uitgebreid netwerk in Nederland, België en Duitsland is een deel van onze voorraad afkomstig uit een van onze buurlanden. Voordat een auto bij ons te koop komt te staan is deze gecheckt op 10 vitale punten (kilometerhistorie, schadeverleden etc.). Voldoet een auto niet aan onze kwaliteitseisen dan wordt de auto niet te koop gezet. Via deze ”Autobedrijf-Hornerheide-standaard” kunnen wij garanderen onze auto’s van kwaliteit zijn. Het is belangrijk om uw auto in goede conditie te houden, goed onderhoud is daarbij essentieel. Ons team van vakmensen kan u daarbij uitstekend ondersteunen. Bel voor een afspraak en wij plannen deze op korte termijn in. Heeft u een leenauto nodig? Geen probleem! Deze stellen wij gratis beschikbaar.Goed onderhoud, tegen een aantrekkelijke prijs met een gratis leenauto is de standaard bij Autobedrijf Hornerheide.